Czyli keto fat bombs. Dzisiaj w wersji z migdałami.
Fat Bombs
Ilość porcji:
6
porcjiKalorie:
889
kcalCzas przygotowania:
10
minutCzas pieczenia:minut
Kulki możesz wzbogacić o dowolne składniki.
Składniki
50g wiórków kokosowych + 2 łyżki
50g mascarpone
20g rozpuszczonego masła/ oleju kokosowego
30g odżywki białkowej smakowej lub erytrolu w pudrze
kilka migdałów blanszowanych
Wskazówki
- Wszystkie składniki oprócz migdałów umieszczamy w miseczce i łączymy z sobą.
- Gotową masę dzielimy na 6 porcji. Do każdej wkładamy po jednym migdale i formujemy kulki. Obtaczamy je w wiórkach kokosowych.
- Gotowe przechowujemy w lodówce.
- Smacznego:)
Video do przepisu
MAKRO NA 1 KULKĘ:
- KALORIE: 148 | BIAŁKO: 5g | TŁUSZCZ: 13g | WĘGLOWODANY : 1.8g | WĘGLOWODANY NETTO: 0g
Zobacz więcej przepisów na YouTube
Odwiedź mnie na Instagramie