KETO pasztet pieczony

Ketogeniczny pasztet z proporcją białka do tłuszczu 1:3. Wymaga trochę pracy, ale za to mamy około 2 kilogramów pysznego jedzenia:)

Zobacz krok po kroku jak go zrobić.

Pełny opis wykonania jest w napisach do filmu:)

Makro: Kcal 11598 B377g T1111g W24g (19g netto)

Składniki:

400g słoniny

1kg podgardla

500g karkówki

250g wątróbki

500g udek z kurczaka lub mięsa z rosołu

6 jajek

3 cebule

1/2 szklanki wody

sól, pieprz

gałka muszkatołowa

ziele angielskie

listki laurowe


Zobacz więcej przepisów na YouTube

Odwiedź mnie na Instagramie

 

Lubisz moje przepisy? Napijmy się razem wirtualnej kawy

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Polecane wpisy

Dodaj komentarz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *