KETO pasztet pieczony

Ketogeniczny pasztet z proporcją białka do tłuszczu 1:3. Wymaga trochę pracy, ale za to mamy około 2 kilogramów pysznego jedzenia:)

Zobacz krok po kroku jak go zrobić.

Pełny opis wykonania jest w napisach do filmu:)

Makro: Kcal 11598 B377g T1111g W24g (19g netto)

Składniki:

400g słoniny

1kg podgardla

500g karkówki

250g wątróbki

500g udek z kurczaka lub mięsa z rosołu

6 jajek

3 cebule

1/2 szklanki wody

sól, pieprz

gałka muszkatołowa

ziele angielskie

listki laurowe


Zobacz więcej przepisów na YouTube

Odwiedź mnie na Instagramie

Udostepnij:

Lubisz moje przepisy? Napijmy się razem wirtualnej kawy

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Udostepnij:
Facebook
Twitter

Polecane wpisy

Dodaj komentarz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *