KETO NAJLEPSZA PASTA JAJECZNA

Przedstawiam Wam przepis na KETO pastę jajeczną. Gotowa w kilka minut.

KETO PASTA JAJECZNA

Ilość porcji:

1

porcja
Kalorie:

394

kcal
Czas przygotowania:

10

minut
Czas pieczenia:minut

Składniki

  • 3 jajka

  • 30g kiszonego ogórka

  • 2 łyżki posiekanej cebulki

  • łyżka natki pietruszki

  • sól, pieprz

  • 50g serka śmietankowego/ śmietany/ majonezu

  • małe papryczki (opcjonalnie)

Wskazówki

  • Jajka ugotuj na twardo, a następnie ostudź.
  • Do miseczki włóż pokrojonego ogórka kiszonego, natkę pietruszki, cebulkę, sól, pieprz oraz serek śmietankowy. Dodaj rozdrobione jajka i wymieszaj. Pasta jest gotowa.
  • Pastę jajeczną możesz podać np. na połówkach małych papryczek.
  • Smacznego:)

Video do przepisu

MAKRO NA PASTĘ BEZ PAPRYCZEK::

  • KALORIE: 394 | BIAŁKO: 27g | TŁUSZCZ: 29g | WĘGLOWODANY: 6g | WĘGLOWODANY NETTO: 5g

Wypróbowałaś/eś ten przepis?

Wejdź na Instagram i oznacz @tluste_gary

Zobacz więcej przepisów na YouTube

Udostepnij:

Lubisz moje przepisy? Napijmy się razem wirtualnej kawy

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Udostepnij:
Facebook
Twitter

Polecane wpisy

Dodaj komentarz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *