KETO MIGDAŁY W KARMELU W 10 MINUT

Macie ochotę na słodką przekąskę? Dzisiaj migdały w polewie karmelowej. Zdrowe chrupanie bez cukru:)

MIGDAŁY W KARMELU W 10 MINUT

Ilość porcji:

6

porcji
Kalorie:

994

kcal
Czas przygotowania:

10

minut
Czas pieczenia:minut

Zamiast migdałów możesz użyć innych orzechów.

Składniki

  • łyżka masła

  • 30g erytrytolu

  • sól

  • 1/4 łyżeczki cynamonu

  • 150g migdałów

Wskazówki

  • Na patelni rozpuść masło i podgrzewaj aż przestawnie się pienić. Dodaj erytrytol i podgrzewaj około 2 minut.
  • Dodaj sól, cynamon i wymieszaj. Na końcu wsyp na patelnię migdały. Dokładnie wymieszaj i ostudź.
  • Smacznego:)

Video do przepisu

MAKRO na całą porcję:

  • KALORIE: 994 | BIAŁKO: 30g | TŁUSZCZ: 88g | WĘGLOWODANY: 11g | WĘGLOWODANY NETTO: 11g

Wypróbowałaś/eś ten przepis?

Wejdź na Instagram i oznacz @tluste_gary

Zobacz więcej przepisów na YouTube

Udostepnij:

Lubisz moje przepisy? Napijmy się razem wirtualnej kawy

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Udostepnij:
Facebook
Twitter

Polecane wpisy

Dodaj komentarz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *