Przedstawiam Wam przepis na KETO pastę jajeczną. Gotowa w kilka minut.
KETO PASTA JAJECZNA
Ilość porcji:
1
porcjaKalorie:
394
kcalCzas przygotowania:
10
minutCzas pieczenia:minut
Składniki
3 jajka
30g kiszonego ogórka
2 łyżki posiekanej cebulki
łyżka natki pietruszki
sól, pieprz
50g serka śmietankowego/ śmietany/ majonezu
małe papryczki (opcjonalnie)
Wskazówki
- Jajka ugotuj na twardo, a następnie ostudź.
- Do miseczki włóż pokrojonego ogórka kiszonego, natkę pietruszki, cebulkę, sól, pieprz oraz serek śmietankowy. Dodaj rozdrobione jajka i wymieszaj. Pasta jest gotowa.
- Pastę jajeczną możesz podać np. na połówkach małych papryczek.
- Smacznego:)
Video do przepisu
MAKRO NA PASTĘ BEZ PAPRYCZEK::
- KALORIE: 394 | BIAŁKO: 27g | TŁUSZCZ: 29g | WĘGLOWODANY: 6g | WĘGLOWODANY NETTO: 5g
Wypróbowałaś/eś ten przepis?
Wejdź na Instagram i oznacz @tluste_gary
Zobacz więcej przepisów na YouTube