Dzisiaj przepis na keto czekoladki, bomby tłuszczowe. Bardzo szybkie w przygotowaniu i potrzebujesz tylko kilku składników.
KETO czekoladki
Ilość porcji:
15
porcjiKalorie:
1095
kcalCzas przygotowania:
5
minutCzas chłodzenia:
60
minutSkładniki
150g pasty kokosowej/ musu kokosowego
15g gorzkiego kakao
15g erytrolu w pudrze
opcjonalnie liofilizowane maliny lub orzechy
Wskazówki
- Pastę kokosową wkładamy do miski i rozpuszczamy w kąpieli wodnej lub mikrofalówce. Następnie wsypujemy kakao oraz erytrol. Mieszamy. Dodajemy liofiliozowane maliny lub orzechy.
- Gotową masę wykładamy do foremek i wkładamy do lodówki na około godzinę.
- Smacznego:)
Video do przepisu
MAKRO na 1 z 15 czekoladek bez dodatków:
- KALORIE: 73 | BIAŁKO: 0.8g | TŁUSZCZ: 7g | WĘGLOWODANY: 1g | WĘGLOWODANY NETTO: 0.6g
Wypróbowałaś/eś ten przepis?
Wejdź na Instagram i oznacz @tluste_gary
Zobacz więcej przepisów na YouTube