KETO czekoladki | Tylko 3 składniki | KETO BOMBY TŁUSZCZOWE

Dzisiaj przepis na keto czekoladki, bomby tłuszczowe. Bardzo szybkie w przygotowaniu i potrzebujesz tylko kilku składników.

KETO czekoladki

Ilość porcji:

15

porcji
Kalorie:

1095

kcal
Czas przygotowania:

5

minut
Czas chłodzenia:

60

minut

Składniki

  • 150g pasty kokosowej/ musu kokosowego

  • 15g gorzkiego kakao

  • 15g erytrolu w pudrze

  • opcjonalnie liofilizowane maliny lub orzechy

Wskazówki

  • Pastę kokosową wkładamy do miski i rozpuszczamy w kąpieli wodnej lub mikrofalówce. Następnie wsypujemy kakao oraz erytrol. Mieszamy. Dodajemy liofiliozowane maliny lub orzechy.
  • Gotową masę wykładamy do foremek i wkładamy do lodówki na około godzinę.
  • Smacznego:)

Video do przepisu

MAKRO na 1 z 15 czekoladek bez dodatków:

  • KALORIE: 73 | BIAŁKO: 0.8g | TŁUSZCZ: 7g | WĘGLOWODANY: 1g | WĘGLOWODANY NETTO: 0.6g

Wypróbowałaś/eś ten przepis?

Wejdź na Instagram i oznacz @tluste_gary

Zobacz więcej przepisów na YouTube

Udostepnij:

Lubisz moje przepisy? Napijmy się razem wirtualnej kawy

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Udostepnij:
Facebook
Twitter

Polecane wpisy

Dodaj komentarz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *