Pyszne danie z karkówką jednogarnkowe, które możecie przygotować w piekarniku.
Jesienny KETO kociołek jednogarnkowy
Ilość porcji:
2
porcjeCzas:
1
hour40
minutesKalorie:
772
kcalJesienny kociołek możesz również przygotować w wolnowarze.
Składniki
300g karkówki
200g cukinii
150g dyni
100g sosu pomidorowego z bazylią
2 łyżki natki pietruszki
sól, pieprz
łyżeczka słodkiej papryki
Wskazówki
- Do naczynia żaroodpornego wkładamy kolejno: 300g karkówki pociętej na kawałki, 200g cukinii, 150g dyni, 2 łyżki natki z pietruszki, 100gramów sosu pomidorowego z bazylią, doprawiamy solą i pieprzem, na końcu dodajemy łyżeczkę słodkiej papryki.
- Wszystko mieszamy. Przykrywamy pokrywką i wstawiamy do piekarnika. Pieczemy około 90 minut w 160°C.
- Smacznego:)
Video do przepisu
MAKRO:
- MAKRO: KALORIE: 772 | BIAŁKO: 63g | TŁUSZCZ: 47g | WĘGLOWODANY: 27g | WĘGLOWODANY NETTO: 18g
Zobacz więcej przepisów na YouTube
Odwiedź mnie na Instagramie