KETO kulki mięsne w sosie pomidorowym

Mięsne kulki zatopione w sosie pomidorowym. A to wszystko z minimalną ilością węglowodanów.

Zobacz jak prosto można je przygotować.

Składniki:

średnia cebula

łyżka smalcu

400g mięsa mielonego

50ml wody

natka pietruszki

1 jajko

przecier pomidorowy

1/2 łyżeczki suszonego czosnku

1/2 łyżeczki suszonego oregano

sól, pieprz

garść świeżej bazylii

ser do posypania (opcjonalnie)

Makro na 1 porcję:

Kcal 628 B45g T43g W11g


Zobacz więcej przepisów na YouTube

Odwiedź mnie na Instagramie

Udostepnij:

Lubisz moje przepisy? Napijmy się razem wirtualnej kawy

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Udostepnij:
Facebook
Twitter

Polecane wpisy

Dodaj komentarz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *