KETO kulki mięsne w sosie pomidorowym

Mięsne kulki zatopione w sosie pomidorowym. A to wszystko z minimalną ilością węglowodanów.

Zobacz jak prosto można je przygotować.

Składniki:

średnia cebula

łyżka smalcu

400g mięsa mielonego

50ml wody

natka pietruszki

1 jajko

przecier pomidorowy

1/2 łyżeczki suszonego czosnku

1/2 łyżeczki suszonego oregano

sól, pieprz

garść świeżej bazylii

ser do posypania (opcjonalnie)

Makro na 1 porcję:

Kcal 628 B45g T43g W11g


Zobacz więcej przepisów na YouTube

Odwiedź mnie na Instagramie

 

Lubisz moje przepisy? Napijmy się razem wirtualnej kawy

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Polecane wpisy

Dodaj komentarz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *