KETO frittata ze szparagami

Frittata – pyszne śniadanie lub danie obiadowe z wykorzystaniem sezonowych szparagów.

To danie nie wymaga dużo pracy ani ogromnej ilości dodatków. Wystarczy tylko kilka minut a otrzymamy bardzo sycący posiłek, który spokojnie możemy zjeść nie tylko w domu ale także zabrać ze sobą do pracy.

Zobacz jak prosto można ją przygotować.

Składniki:

kilka szparagów

2 cebulki

2 garści małych pieczarek

150g boczku

4 jajka

sól, pieprz

Makro:

Kcal 874 B60g T67g W9g (6g netto)


Zobacz więcej przepisów na YouTube

Odwiedź mnie na Instagramie

 

Lubisz moje przepisy? Napijmy się razem wirtualnej kawy

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Polecane wpisy

Dodaj komentarz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *