KETO frittata ze szparagami

Frittata – pyszne śniadanie lub danie obiadowe z wykorzystaniem sezonowych szparagów.

To danie nie wymaga dużo pracy ani ogromnej ilości dodatków. Wystarczy tylko kilka minut a otrzymamy bardzo sycący posiłek, który spokojnie możemy zjeść nie tylko w domu ale także zabrać ze sobą do pracy.

Zobacz jak prosto można ją przygotować.

Składniki:

kilka szparagów

2 cebulki

2 garści małych pieczarek

150g boczku

4 jajka

sól, pieprz

Makro:

Kcal 874 B60g T67g W9g (6g netto)


Zobacz więcej przepisów na YouTube

Odwiedź mnie na Instagramie

Udostepnij:

Lubisz moje przepisy? Napijmy się razem wirtualnej kawy

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Udostepnij:
Facebook
Twitter

Polecane wpisy

Dodaj komentarz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *