KETO chleb 0%mąki, 0%orzechów

Puszysty chlebek keto proteinowy, z miękkim środkiem i chrupiącą skórką.

Nie zawiera w sobie mąki ani orzechów. Do jego przygotowania potrzebujesz tylko 2 składników. Pokrojony można spokojnie przechowywać w zamrażalniku.

Zobacz jak prosto można go przygotować,

Składniki:

9 jajek

80g izolatu białka o smaku neutralnym WPC80

Makro:

Kcal 1009 B127g T52g W7g (6.5g netto)

Pieczemy w 180 stopniach C (grzanie góra-dół) przez 45 minut, później na 15 minut zostawiamy w zamkniętym piekarniku i dopiero uchylamy piekarnik. Chleb pozostaje tam do całkowitego ostudzenia.


Zobacz więcej przepisów na YouTube

Odwiedź mnie na Instagramie

Udostepnij:

Lubisz moje przepisy? Napijmy się razem wirtualnej kawy

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Udostepnij:
Facebook
Twitter

Polecane wpisy

Dodaj komentarz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *