KETO chleb 0%mąki, 0%orzechów

Puszysty chlebek keto proteinowy, z miękkim środkiem i chrupiącą skórką.

Nie zawiera w sobie mąki ani orzechów. Do jego przygotowania potrzebujesz tylko 2 składników. Pokrojony można spokojnie przechowywać w zamrażalniku.

Zobacz jak prosto można go przygotować,

Składniki:

9 jajek

80g izolatu białka o smaku neutralnym WPC80

Makro:

Kcal 1009 B127g T52g W7g (6.5g netto)

Pieczemy w 180 stopniach C (grzanie góra-dół) przez 45 minut, później na 15 minut zostawiamy w zamkniętym piekarniku i dopiero uchylamy piekarnik. Chleb pozostaje tam do całkowitego ostudzenia.


Zobacz więcej przepisów na YouTube

Odwiedź mnie na Instagramie

 

Lubisz moje przepisy? Napijmy się razem wirtualnej kawy

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Polecane wpisy

Dodaj komentarz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *